22.10.2024

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Şahin, "Kitaplar insanlara yeni kapılar açar”


  • 20.10.2024
KAYSERİ (1HA) – Kitapların insanlara yeni kapılar açtığını dile getiren AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin, "Kitaplar insanlara yeni kapılar açar. O yüzden biz gençlerimize yeni kapılar yeni vizyonlar açmak için buralarda destek verip sahip çıkmalıyız" dedi.

Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı stantların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.

Fuarı ziyaret eden AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin fuarın güzel geçtiğini dile getirdi. Şahin, "Fuardaki kitap kokusu gerçekten enfes bi lezzet. Kayseri halkımızın katılım yapmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Sahaya baktığımızda da gencinden yaşlısına herkes burada. Ben fuarı bu şekilde görünce çok mutlu odum. Kitaplar insanlara yeni kapılar açar. O yüzden biz gençlerimize yeni kapılar yeni vizyonlar açmak için buralarda destek verip sahip çıkmalıyız. Bu tarz etkinlikleri sosyal medya mecrasından sürekli duyurduğunuz için radroyadar ailesine de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.