22.10.2024

İYİ Parti GİK Üyesi Yücel, “Çok okuyan ülkeler arasında yerimizi almalıyız”


  • 19.10.2024
KAYSERİ(1HA)— Okumanın öneminden söz eden İYİ Parti GİK Üyesi Kazım Yücel, “Okumak Kuranı Kerimdeki ilk emirdir zaten bizim başımıza ne geliyorsa okumadığımız için geliyor. Dünyayla bir yarışımız var diğer başarılı ülkeler arasında bizim mutlaka yerimizi almamız gerekiyor” dedi.

Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı stantların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.

Okumanın öneminden söz eden İYİ Parti GİK Üyesi Kazım Yücel, “Kayseri’de halkımız tarafından bu tür etkinliklerin büyük rağbet gördüğünü görüyorum. Bu fuar sosyallik açısından da çok güzel tabii ki okuma açısından da ayrı güzel. Kitap okuma alışkanlığını artıran her türlü vesileye sebep olan kim olursa olsun teşekkür ediyorum çünkü okuma alışkanlığı zayıf olan bir ülkedeyiz. Fuarda başarılı yazarları gördüm bundan dolayı mutluyum. Okumak Kuranı Kerimdeki ilk emirdir zaten bizim başımıza ne geliyorsa okumadığımız için geliyor. Dünyayla bir yarışımız var diğer başarılı ülkeler arasında bizim mutlaka yerimizi almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.