22.10.2024

İYİ Partili Tuncer Küçük, "Toplumun gelişmişliği kitap okumasına bağlıdır”


  • 20.10.2024
KAYSERİ (1HA) – Toplumun gelişmesini kitap okumaya bağlı olduğunu dile getiren İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tuncer Küçük, "Dışarda gördüğüm kadarıyla bir milyon katılım olmuş ama bu sayıda aşmıştır diye düşünüyorum. Bir toplumun gelişmişliği özellikle de kitap okumasına bağlıdır" dedi.

Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı stantların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.

Fuarı ziyaret eden İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tuncer Küçük fuarın güzel geçtiğini dile getirdi. Küçük, "Fuar çok güzel özellikle gelenlerin ilgisi benim çok hoşuma gitti. Dışarda gördüğüm kadarıyla bir milyon katılım olmuş ama bu sayıyıda aşmıştır diye düşünüyorum. Bir toplumun gelişmişliği özellikle de kitap okumasına bağlıdır. Bu tür etkinliklerin Kayseri'de olduğu gerçekten mutluluk verici. Sadece kitap fuarı olarak değil Kayseri'de bu tür etkinliklerin olması her zaman için mutlu eder. Örneğin fotoğraf çekindiğimizde o anı orda kalır ve aslında kitaplar da öyledir. İnsanlar bu tarz etkinlikleri sosyal medyadan görüp geliyor fakat ben kullanmayan bilmeyen kesim adına daha çok birebir bilgilendirilme taraftarıyım. Ben bu tarz etkinliklerin diğer ilçelerde de yapılması düşüncesindeyim. Çünkü orada yaşayan insanların gelmesi zor olabilir. Bu tarz etkinlikleri gelemeyen insanlarada sunmalıyız” şeklinde konuştu.