03.05.2024

Kayseri'den Muaythai Milli Takımına 13 sporcu


  • 23.04.2024
KAYSERİ(1HA) - Türkiye Şampiyonasına katılan Kayseri muaythai takımı, 13 altın 5 gümüş 6 bronz madalya kazanarak sıralamada birinci oldu ve milli takıma 13 sporcu göndermeye hak kazandı.

Türkiye Şampiyonasına 16 – 21 Nisan tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Yapılan müsabakalar sonucunda Kayseri takımı 13 altın 5 gümüş 6 bronz madalya kazanarak sıralamada birinci oldu. Sıralamada İstanbul ikinci, Adana üçüncü, Gaziantep dördüncü ve Ankara 5’inci oldu. BU sıralama sonuçlarına göre Kayseri Milli takıma 13 sporcu göndermeye hak kazandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Muaythai Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, “Türkiye Şampiyonası öncesi Bölgeler Muaythai Şampiyonası'nda önemli bir sonuç elde eden Kayseri muaythai takımımız Türkiye Şampiyonası’nda da başarısını katlayarak sürdürdü. Bu durum bizi çok mutlu etti. Bunun başarısı yıllardır Kayseri muaythai camiasının bir aile olmasıdır. Milli takımlarda yarışmaya hak kazanmış 13 sporcumuz şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek şekilde çalışıyor. Sporcularımızın başarılı olmasında emeği olan antrenörlerimize ve velilere de teşekkür ederim.
Kulüp Milli Takımlarda ülkemizi temsil etmeye hak kazanan ve ilk dörde girip Süper Lig'de mücadele edecek yürekli sporcularımızı tebrik ediyor alınlarından öpüyorum. Ayrıca İlimizin uluslararası hakemlerini de tebrik etmek istiyorum” açıklamasında bulundu.