22.10.2024

Yazar Adora Yağmur, “Kayseri’ye ilk kez geldim, fuar beklediğimden fazla kalabalık”


  • 20.10.2024
KAYSERİ (1HA) – Yazar Adora Yağmur, imza günü kapsamında geldiği Kayseri Kitap Fuarında beklenmedik bir kalabalık gördüğünü belirterek, “Ben Kayseri'ye ilk defa geliyorum. Beklediğimden çok daha fazla kalabalık geçiyor. Yazarlarda okurlarda harikaydı gerçekten çok güzel buldum” dedi.


Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı stantların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.

Fuarda yer alan Yazar Adora Yağmur kitaplarını genelde fantastik kurgu üzerine yazdığını dile getirdi. Kayseri'den de yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Adora Yağmur, “Ben Kayseri'ye ilk defa geliyorum. Beklediğimden çok daha fazla kalabalık geçiyor. Yazarlarda okurlarda harikaydı gerçekten çok güzel buldum. Ben küçüklüğümden beri kitapları çok seviyordum. Kitaplara sürekli ilgi halindeydim ve sonrasında kendime dedim ki ben neden kitap yazmıyorum. Öncelikle sosyal medya platformunda yazmaya başladım. Yavaş yavaş kitle kazandıktan sonra bi yayıneviyle anlaştım. Şu an da mevcut üç tane kitabım var. Kitaplarımın konusu genelde fantastik kurgu üzerinedir. Zirve atış kitabım ise Türkiye'de değeri bilinmeyen spor dalları üzerinedir. Ben spora da ilgi duyuyorum fakat daha çok okumayı ve yazmayı seviyorum. Ben okuyucularımı da çok seviyorum. Çok güzel bi iletişimimiz var ve bana hayat enerjisi katıyorlar” şeklinde konuştu.