22.10.2024

Yazar Büyükboz, “Kitap yazmak benim için nefes almaktır”


  • 19.10.2024
KAYSERİ (1HA) – Kitap yazmanın onun için nefes almak kadar önemli olduğunu belirten Yazar Büyükboz,"Aslında yazmaya erken ama okumaya geç başladım. Kitap yazmak benim için nefes almaktır.” dedi.

Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı standların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.
Fuarda yer alan Yazar Şule Gizem Büyükboz fuarın güzel geçtiğini söyledi. Büyükboz, “Ben kitap yazmaya on yedi yaşında başladım. Aslında yazmaya erken ama okumaya geç başladım. Kitap yazmak benim için nefes almaktır. Okurlarla buluşmak benim için evladımla buluşmak gibi bi duygudur. Çok fazla duyguyu bi arada yaşıyorum ve inanılmaz hissettiriyor. Benimle yaşıt olan hatta benden büyük insanlar var ve ben her birini çok farklı benimsiyorum. Ben aslında istediğimde başka bi dünyaya gidebiliyormuşum. Bunu keşfettim ve hayatımın dönüm noktası oldu. İlk kitabım soğuk cehennem. Benim için ilk deneyimler çok farklı hatta ilk yazdığım notum bile duruyor. Benim kitaplarımın konusu genelde polisiye ve cinayet üzerine oluyor. Çünkü güncel olaylardan da bahsetmeyi seviyorum” diye konuştu.