22.10.2024

Yazar Gölge Pınar, "Kitaplarla buluşan insanlar güzel insanlardır"


  • 20.10.2024
KAYSERİ (1HA) – Kitaplarla buluşan insanların güzel insanlar olduğunu dile getiren Yazar Gölge Pınar, "Fuar benim için bayram havasıdır. Kitaplarla buluşan insanlar zaten güzel insanlardır. Benimde kitaplarla iletişimim çok farklı olduğu için bu ortamda olmayı seviyorum" dedi.

Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı stantların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.

Fuarı ziyaret eden Yazar Gölge Pınar şiir kitabını vefat eden babasına hitaben yazdığını dile getirdi. Pınar, "Fuar benim için bayram havasıdır. Kitaplarla buluşan insanlar zaten güzel insanlardır. Benimde kitaplarla iletişimim çok farklı olduğu için bu ortamda olmayı seviyorum. Ben fuara son iki gün katılım sağladım. Kalabalık oldukça yoğundu ve bizi terletti. Ben eskiden beri kendi kendime yazıyordum ve yazdıklarımı sosyal medyadan paylaşmaya başlayınca, sevenlerimin sayesinde ilk kitabımı bastırdım. Bu durumun verdiği şevk ve tanıştığım insanlar sayesinde ikinci kitabımı çıkarttım. Yazdığım şiir kitabımın ismi Sayende kitabıdır. Babam vefat ettiği için ona hitaben yazdım” şeklinde konuştu.