22.10.2024

Yazar Mendoğulu, “Yazmak sanattır"


  • 20.10.2024
KAYSERİ (1HA) – Kitap yazmanın sanat olduğunu dile getiren Yazar Mehmet Mendoğulu , "Yazarken sadece yazmak değil.Okumak bi ayrıcalıktır fakat yazmak sanattır" dedi.

Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı stantların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.

Fuarı ziyaret eden Yazar Mehmet Mendoğulu, fuarların kitapları okuyucularla buluşturma noktası olduğunu söyleyerek, "Yazma serüvenim yıllardır devam ediyor. Kayseri kitap fuarına okuyucularla bir arada olmak için gelmiş bulunmaktayım. Fuarlar, okuyucu ile kitapların buluşmasıdır. İki gündür burdayım ve ben çok daha canlı beklerdim. Bana göre fuarları tertip edenler ile yerel yönetimlerin bu manada yazar ve yayınevlerine de yeterince destek vermelerini beklerdim.Kitleyi kitap ile buluşturmak amacının yanında fuarda buluşmayı daha cazip hale getirmelerini beklerdim. Arge çalışmaları yapılabilir.Yazarlar ve yayınevleri bu tarz fuarlarda maddi ve manevi biraz daha desteklenirse daha iyi olabilir.Ben kitaplarımı yazarken daha çok insanların derdiyle dertlenerek yazıyorum.Yazarken sadece yazmak değil.Okumak da bi ayrıcalıktır fakat yazmak sanattır” şeklinde konuştu.