19.09.2024

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, ”Bağımlılıklarla mücadelemizde sporun önemi büyük”


  • 18.09.2024
Kayseri(1HA)— Bağımlılıkla mücadelede sporun öneminden söz eden Gençlik ve Spor Bakanı Bak,” gençlik ve Spor Bakanı olarak bizim en önemli çağımızda bizim çok büyük bir sorun olarak karşımıza çıkan bağımlılıkla mücadele dijital bağımlılıkla mücadele uyuşturucu ve kötü alışkanlıklarla mücadele bunun en önemli argümanı da sporun iyileştirici gücünü kullanmak” dedi.

Türkiye Buluşmaları programında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Bak,” Belediye başkanlarımız içinde sayın bakanımızda ifade etti.gençlerimize dokunmak çok çok önemli. Belediye başkanlarımızın 14-15 yaşında ki bir gençle diyalogu çok rahat bi şekilde spor vasıtasıyla kullanabilmeli benim tavsiyem sporla beraber gençlere dokunmak çok önemli. Sporla beraber onları spor okulları ile gerçekleştirilecek etkinliklerle onlara vereceğimiz formalarla malzemelerle belediyemizin etkinliklerinde onları onlarla beraber gerçekleştirici etkinliklerle beraber onlara dokunmanız çok kolay. Bunu ne için önemsiyoruz gençlik ve Spor Bakanı olarak bizim en önemli çağımızda bizim çok büyük bir sorun olarak karşımıza çıkan bağımlılıkla mücadele dijital bağımlılıkla mücadele uyuşturucu ve kötü alışkanlıklarla mücadele bunun en önemli argümanı da sporun iyileştirici gücünü kullanmak” ifadelerinde bulundu.

Uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, “Kayseri’de büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, milletvekillerimiz ile beraber son derece uyumlu, hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Öte yandan teşkilatlar ile dayanışma içerisinde çalıştıklarını ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ” Bizi seven, seçen, takdir eden ve her zaman yanımızda yer alacağına inandığımız kardeşlerimizin her konuda taşın altına hep beraber elimizi koyma yönünde irade gösteriyoruz. Gerek bakanımız, milletvekillerimiz, gerekse burada bulunan teşkilatlarımızla dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, insanların ihtiyaçlarını giderip, hizmetlerle buluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise gün boyu devam edecek program ile ilgili bilgiler paylaşarak, AK Parti’nin her zaman halkın içinde olmuş bir parti olduğunu vurguladı.