18.10.2024

Şef Yavuz, “Şehrimizin simgesi yemekleri en iyi şekilde yapmalıyız”


  • 17.10.2024
KAYSERİ(1HA)— Kayseri yöresel yemeklerinin şehri tanıtmak maksadıyla dikkatli yapılması gerektiğini ifade eden Şef Sinan Yavuz, “Şehrimizin simgesi yemekleri en iyi şekilde yapmalıyız. Bazı yöresel ürünlerde eksiğimiz olabilir fakat Kayseri mutfağını eksik yapmamamız gerekiyor. Kayseri yemeklerini İstanbul’da yaparsak eksik şeyler olabilir ama şehrimizde yapıyorsak daha iyi yapmalıyız” dedi.

Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı standların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.

Kayseri yöresel yemeklerinin şehri tanıtmak maksadıyla dikkatli yapılması gerektiğini ifade eden Şef Sinan Yavuz, “Şehrimizin simgesi yemekleri en iyi şekilde yapmalıyız. Bazı yöresel ürünlerde eksiğimiz olabilir fakat Kayseri mutfağını eksik yapmamamız gerekiyor. Kayseri yemeklerini İstanbul’da yaparsak eksik şeyler olabilir ama şehrimizde yapıyorsak daha iyi yapmalıyız. Aslında bakarsak başka şehirlerde de Kayseri yemeklerini daha iyi yapmalıyız çünkü bu yemekler şehrimize ait olan yemeklerdir” şeklinde konuştu.