18.10.2024

Yazar Karaduman, “Fuar alanının öğrencilerle dolup taşması bizleri çok mutlu ediyor”


  • 18.10.2024
-VİDEOLU-

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Edebiyat Öğretmeni olarak görev yapan ve ayrıca yazarlık yapan Oğuzhan Karaduman, fuar alanında öğrencilerin oluşturduğu yoğunluktan memnun olduklarını dile getirerek, “Fuar alanı öğrencilerimizle dolup taşıyor. Bu bizi çok sevindiriyor çok mutlu ediyor. Geç kalan misafirlerimizin elini çabuk tutmasını rica ediyorum. Buraya gelsinler ve mutlaka yazarlarla sohbet etsinler. Bir şekilde kitapla haşır neşir olmaları onlar için çok kıymetli. Sınıfta öğrenemeyecekleri birçok şeyi burada öğreneceklerine inanıyorum” dedi.

Kayseri’de 11-20 Ekim 2024 tarihleri arasında 7'ncisi düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı bugün ziyaretçilerine kapılarını açtı. Birbirinden farklı standların yer aldığı geleneksel Kayseri Kitap Fuarı, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınıyla da kitap severlerle buluşacak.
Fuarda yer alan Kayseri Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Edebiyat Öğretmeni ve Yazar Oğuzhan Karaduman ise öğrencilerin oluşturduğu yoğunluğun mutluluk verici olduğunu söyledi. Karaduman, “Fuar kapsamında bugün Milli Eğitim Müdürlüğümüzün standına misafir olduk. Öncelikle İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğümüze katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Fuar alanı öğrencilerimizle dolup taşıyor. Bu bizi çok sevindiriyor çok mutlu ediyor. İnşallah velilerimizi, öğrencilerimizi ve tüm misafirlerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Hepsine sevgilerimi, selamlarımı, hürmetlerimi iletiyorum. Öğrencilerimize örnek olmaya gayret ediyoruz. Onların elinden tutmaya çalışıyoruz. Onları da yazarlığa karşı heveslendirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda fuarda yer almamız çok kıymetli. Bunu düşünen ve hayata geçiren herkese çok teşekkür ediyorum. 7. Kayseri Kitap Fuarı gerçekten artık tecrübe kazandı ve çok ulusal yayınevlerini buraya getirmeyi başardı. Bu yönüyle de Kayseri Büyükşehir Belediyemize şükranlarımızı sunuyoruz. Öğrencilerimizin ilgisi gayet yoğun. Fuarın son 2 günü kaldı; Geç kalan misafirlerimizin elini çabuk tutmasını rica ediyorum. Buraya gelsinler ve mutlaka yazarlarla sohbet etsinler. Bir şekilde kitapla haşır neşir olmaları onlar için çok kıymetli. Sınıfta öğrenemeyecekleri birçok şeyi burada öğreneceklerine inanıyorum” diye konuştu.