18.10.2024

Vali Çiçek’ten Ağırnas’a uçan balon müjdesi


  • 18.10.2024
KAYSERİ(1HA)— Ağırnas mahallesinde balon uçuşuna başlanacağının müjdesini veren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Nevşehir’deki balon firmalarıyla Ağırnas’ta balon uçurmak için görüşme sağladık. Kasım ayında Ağırnas’ta balonların uçması için sözleştik. Öncelikle kasım ayında Ağırnas’ta koramaz vadisinin üzerinde deneme uçuşları yapılacak” dedi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ programına katılarak Kayseradar Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Ağırnas mahallesinde balon uçuşuna başlanacağının müjdesini veren Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Nevşehir’deki balon firmalarıyla Ağırnas’ta balon uçurmak için görüşme sağladık. Kasım ayında Ağırnas’ta balonların uçması için sözleştik. Öncelikle kasım ayında Ağırnas’ta koramaz vadisinin üzerinde deneme uçuşları yapılacak. Ağırnas’ın Nevşehir’e bu kadar yakın hem Erciyes’e bu kadar yakın hem şehre bu kadar yakın olması büyük bir avantaj. İnsanlar burada balonla uçtuklarında yukarıdan Mimar Sinan’ın evini görecekler, Koramaz Vadisi’ni görecekler. Kayseri’de bu kadar yakın bir yerde balon uçuşlarını başlatmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.