18.10.2024

Vali Gökmen Çiçek, “Bu şehirde izlenmeyen bir metre kare alan bırakmadık”


  • 18.10.2024
KAYSERİ(1HA)— Suçların önlenmesinde güvenlik kameralarının öneminin büyük olduğunu ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “ Biz şehirdeki kamera sayısını 4 kat artırdık. Bu şehirde izlenmeyen bir metre kare alan bırakmadık. Köylerin, kırsalın kamera taleplerini asla reddetmedim. Çünkü suçlular hırsızlık yapabileceklerini ama kaçamayacaklarını bilecekler.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseradar ve Radyoradar ortak canlı yayınında ‘Gündem Kayseri’ programına katılarak Kayseradar Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Bayram’ın sorularını yanıtladı.

Suçların önlenmesinde güvenlik kameralarının öneminin büyük olduğunu ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “ Biz şehirdeki kamera sayısını 4 kat artırdık. Bu şehirde izlenmeyen bir metre kare alan bırakmadık. Köylerin, kırsalın kamera taleplerini asla reddetmedim. Çünkü suçlular hırsızlık yapabileceklerini ama kaçamayacaklarını bilecekler. Emniyetimiz 7 tane hırsızlık çetesi çökertti bu kameralar hırsızlıkla mücadelede çok işimize yaradı. Ama sadece Valiliğin, emniyetin taktığı kameralarla bu olmaz özel işletmeler de kameralarını kontrol etmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.